Over ons

Headertekst

 

OVER ONS

 
 

Bas & Debby - 382

Hallo! Mijn naam is Debby de Jong Vieberink

Mede eigenaar, docent: stijldansen & musical dans, eventmanager 

Zoals jullie aan mijn naam misschien kunnen zien, ben ik de dochter van de oprichters van dit prachtige bedrijf!
In de zomer van 2016 hebben wij het bedrijf overgenomen en gaan wij hart en ziel er in steken om het een nog mooier bedrijf te maken.

Je kunt je voorstellen dat ik mijn hele leven dansend door ben gegaan, maar daarnaast heb ik nog veel meer passies! Waaronder lesgeven, musicals en het organiseren van feesten.
Ik word gemotiveerd door mensen die het leuk hebben, mensen die ergens van genieten. En of dit nu een dansles, dansvoorstelling of een groot feest is wat wij voor hun hebben mogen organiseren is, mijn doel is iedereen een fantastische tijd geven!

Mijn studietijd begon op de Pabo vervolgens Hotel & Hospitality en als laatste management economie en recht met vrijetijdsmanagement. Je kunt dus zeggen dat mijn interesses breed liggen. En toch komt alles samen in dit prachtige bedrijf.

 

11226001_10153609411109454_5137100394071244938_n

Hallo! Mijn naam is Merel Gerritsen

Docent: Musical zang en theater, performance zangeres feestavonden

 

Houd jij ook zo van zingen, dansen en theater?  Ik wel!

Ik ben ongeveer  15 jaar geleden begonnen als zangeres, ik heb bij entertainment teams en theaterbedrijven gewerkt, gezongen in dinershows, bandjes, noem het maar op, twee jaar geleden ben ik mijn eigen entertainment bureau gestart: Merel events.

Verder geef ik zang en theater lessen, maar mijn passie is toch wel musicals! Belle en het beest, Elisabeth, Aida, Chicago, met al die prachtige liedjes en verhalen.

Hoe leuk is het dan dat er bij Vieberink in Zutphen, ook musical lessen komen? Debby gaat de danslessen geven en ik de Theater en zang lessen.

Zie jij jezelf al helemaal in de spotlight staan, in het theater, bij een uitvoering van Vieberink musicals?

Geef je dan nu op voor de musical lessen en wie weet ben jij degene die straks staat te stralen op het podium!

 

 

Bas & Debby - 387

Hallo! Mijn naam is Bas de Jong

Mede eigenaar, administratief, bar beheer

Sinds juni 2016 ben ik getrouwd met mijn ‘lieffie’ Debby. Na enkele jaren voorbereiding hebben wij het bedrijf van haar ouders mogen overnemen! Waar Zutphen Vieberink allang kent, leerde ik dit pas kennen toen ik met Debby naar haar ouderlijk huis ging. Ook ik werd verliefd op het pand vanaf het eerste moment! Wat een gave ruimte(s), wat een mogelijkheden biedt het pand en hoe geniaal kunnen hier evenementen in worden gehouden! Ik hou van muziek, zelf speel ik piano, en ik zie niets liever dan mensen die genieten van muziek!

Wat ik vooral zo heerlijk vind aan het pand, het creëert gezelligheid. Gezellig kunnen zitten met een drankje aan de vloer, of juist lekker in de bar, naast uiteraard het dansen! Iedereen heeft altijd specifieke wensen voor een feest, en dat is hier altijd mogelijk! Iedereen vermaakt zich altijd hier. Die kracht is waar wij onder andere echt op door gaan, gezellig samen naar ‘Vieb’.  Ik geniet van elk feest/evenement/(les-)avond en ik drink graag een kop koffie met u mee!

Ik heb o.a. 3 jaar in (Zuid) Frankrijk in de horeca  gewerkt, beginnend als medewerker bediening en 3 jaar later als restaurantmanager. Anders dan Debby beweeg ik mij vooral op de achtergrond, met name achter de bar. Overdag werk ik heerlijk bij K & R Consultants in Apeldoorn in een machtig mooi team. Ik heb de eer om met de grootste projecten op het gebied van installatietechniek mee te werken. Het werk is daar ook zeer divers. Het onderhoud aan het pand en de administratie neem ik dan bij Vieberink Dance Party & Events graag voor mijn rekening. Het mooie is dat ik niet stil kan zitten, dus de combinatie van mijn baan en Vieberink staan mij op het lijf geschreven. Tot snel!

13690804_483601641830911_5348846005716781762_n

Hallo! Mijn naam is Joost de Klein

Docent: boys class, hip hop & urban fusion

Ik ben begonnen met streetdance als 12-jarige jongen bij Strada in Vorden. Al snel ben ik naar WSV-Warnsveld gegaan en ben daar nu nog steeds, alleen inmiddels al 3 jaar als docent streetdance.

Dit jaar ben ik afgestudeerd aan Aventus Dans en ik heb afgelopen jaar stage gelopen bij DOX in Utrecht. Het jaar daarvoor heb ik een didactische stage gelopen bij Studio DanZo in Deventer en vanuit die stage ben ik ook daar aan het werk gegaan als docent modern. Dit jaar voeg ik daar ook urban fusion aan toe en start ik dus vers bij Vieberink!

Mijn passie is het combineren van stijlen en ik vind het prachtig om te zien dat hier steeds meer enthousiasme voor is. Ik hoop hier in Zutphen te kunnen laten zien dat het gaaf is om te mengen en dat het ook als jongen heel stoer kan zijn om ballet te volgen.

De liefde voor dans is er bij mij en ik kan niet wachten om met nieuwe mensen aan de slag te gaan die wie weet wel net zo’n grote passie zullen krijgen voor het vak als ik! Dus wie je ook bent, kom dansen en vind voor jezelf uit wat een mooie sport het is!

Tot snel!

12540774_10208480214548125_3240760110848458705_n

Hallo! Mijn naam is Birgit Tichelman

 Docent: Ballet, modern, spitzen, combi, kleuter, ouder & kind en streetdance
Begonnen met dansen op 5-jarige leeftijd. Afgestudeerd in 2014 aan Aventus Dans (Artiest) te Zutphen.

Stages gelopen tijdens de opleiding: (als danseres)
- Prateur, Arnhem.
- Productie Introdans en Theater Oostpool 2013, Arnhem (Giselle).
- Productie Dedddd (De Dutch Don't Dance Division) van Rinus Sprong en Thom Stuart, Den Haag (De Notenkraker).


Op dit moment geef ik op verschillende plekken les in diverse stijlen zoals:
ADV (algemene dansvorming), d
ansexpressie, kleuterdans, combidans, modern, techniekles, ballet, streetdance, hiphop en verzorg workshops.

Zelf dans ik bij vereniging SV Twello: Jazz B-selectie 20+ en doe mee aan demo's en wedstrijden.

Eind zomervakantie beginnen er weer nieuwe ervaringen voor mij. Ik ga dansen in het stuk 'Odyssee' bij dansproductie Lonneke van Leth. In het Rabo-theater, Hengelo (Overijssel) en start ik bij dansschool Vieberink te Zutphen als dansdocente. Ik heb veel zin om met de gemotiveerde kids aan het werk te gaan!
'Het is bijzonder om te zien hoe kinderen de ene les struikelen over pasjes en een paar maand later een complete choreo kunnen dansen. Het plezier bij de kinderen, maar ook de focus en vooruitgang. En niet te vergeten, hoe gezond het natuurlijk is om te bewegen!

Er zijn kinderen die dansen voor de lol en er zijn kinderen die een begin maken van hun dans toekomst. 

Kinderen dansles geven is als een prachtige boom die steeds groter groeit en mooier wordt. Hoe meer kinderen, hoe meer blaadjes. Hoe meer plezier, hoe meer kleur aan de boom.'

Tot dan!